Abhati suisse Anju Rupal

Anju Rupal is de grondlegger van Abhati Suisse. Ze is er erg trots op dat het merk rijk is aan diversiteit. Anju Rupal is een in Engeland geboren Indiaan met een lange carrière in maatschappelijk werk en filantropie.

Anju is in haar jeugd vaak met haar ouders op reis gegaan naar India om te zien hoe het er daar aan toe gaat. Wat haar het meest bij gebleven is en nu nog steeds zijn de meisjes jonge meisjes die niet naar school kunnen maar waar ook de hygiëne erg slecht is. Dat is ook een van haar eerste goede doelen waar ze mee aan de slag is gegaan door op scholen goede sanitaire voorzieningen te plaatsen. Nu ze jaren verder is en zich nog altijd in wil zetten voor de meisjes gaat er bij elk verkocht product van Abhati een meisje uit India naar school!!

Ze leveren ook aanzienlijk veel veel inspanning om lokale initiatieven met betrekking tot het onderwijs aan vrouwen op het Indiase platteland te creëren. En een aanzienlijk deel van de winst gaat naar de lokale boerderijen.

Anju Rupal zal zolang ze kan zich blijven in zetten voor een betere wereld! Dus bij elk verkocht product van Abhati verbeter je een klein beetje van deze mooie wereld.

Liefs

Winkelwagen