Abhati Suisse Chambal secred hair oil

Abhati Suisse Chambal secred hair oil. De gouden olie voor in het haar. Geschikt voor elk haartype. Behandelt gespleten haarpunten voorkomt kroezen en stimuleert de groei van het haar!! Chambal is te gebruiken voor het wassen, na het wassen op vochtig haar en of droog haar.

In de Chambal zit de Himalaya wilde kersen olie die vol zit met omega 6 & 9. Deze is rijk aan olie en linolzuur wat weer zorgt voor gezond, sterk en glanzend haar. De moringa-olie die erin zit is de krachtpatser in vitamine en antioxidanten die het haar optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf. En de calendula verzacht de hoofdhuid kalmeert deze en heeft een ontstekingsremmende werking.

De Chambal gouden haarolie zuivert heel goed de hoofdhuid waardoor het de haargroei stimuleert. Dan brengen we deze aan voor het wassen op de hoofdhuid laat 10 min inwerken en voor een intensieve werking een nacht in laten trekken. Dan wassen met de Yamuna shampoo die ook helpt de haargroei te verbeteren.

Als masker dan voegen we een paar druppels Chambal toe aan de Mahakali conditioner en laten het ong 5 a 10 min inwerken en uitspoelen.

Na het wassen een paar druppels door het haar verdelen en mooi in model brengen voor een optimale glans en sterk haar. Gebruik niet teveel werkt erg goed.

En vergeet niet bij elk verkocht product van Abhati gaat er een meisje in India naar school.

Liefs Parfem

Winkelwagen