Abhati suisse ingrediënten

Abhati heeft een paar prachtige hoofd ingrediënten waar ik jullie graag meer over wil vertellen.

Ten eerste zijn onze ingrediënten door de Inheemse boeren geoogst op een voeding rijke bodem. Waar ook geen landbouwmachines zijn gebruikt maar alles met de hand wordt gedaan.

Amla

Amla de Indiase kruisbes uit India is een eeuwenoud Indiaas geheim voor gezond haar. Amla bevat is een groene vrucht met een ongelooflijk hoog gehalte aan tannine en 20 keer meer vitamine c dan een sinaasappel bevat. Het is een krachtpatser aan antioxidanten. Het wordt gebruikt om een gezonde haargroei te stimuleren en het kan de pigmentatie verbeteren van het natuurlijke eigen haar. De tannine zorgt ervoor dat de producten goed blijven dus er worden geen chemische toevoegingen in de producten gedaan. De aha zuren hierin geven een zachte exfoliant op de haren of gezicht. Amla versterkt de follikels haarzakjes waardoor de groei van het haar kan verbeteren. Het heeft een hele brede werking waardoor het in meerdere producten van Abhati wordt gebruikt.

MORINGA OLIE

Moringa Oleifera is de meest voedzame boom die op aarde voorkomt, daarom wordt hij de boom des levens genoemd. De bladeren bevatten meer dan 90 voedingsstoffen en 46 antioxidanten, alfa-caroteen, xanthinen, kaempferol, quercetine en rutine. De zaden bevatten 40% olie die licht is en rijk aan vitamine A en C, onverzadigde vetzuren en GLA-veroudering van gamma-linoleenzuur. En dankzij het hoge gehalte aan oliezuur dringt het door en levert het voedingsstoffen diep in de huid, waar het de afscheiding van talg in evenwicht houdt en gifstoffen bestrijdt. Gebruik dit voedzame middel op je gezicht, hoofdhuid en haar.

HIMALAYA WILDE KERSENOLIE

Himalaya wilde kersenolie wordt gevonden in de hoogten van de Himalaya tussen 1.800 en 3.000 meter. De wilde kersenheesters worden gekweekt op zonnige open plekken in het bos. Het is rijk aan omega 6 en 9, rijk aan oliezuur en linolzuur en bevat belangrijke vetzuren voor glanzend, gezond haar en huid. We werken graag met deze olie, omdat deze is gemaakt met onze inheemse boeren die een duurzaam inkomen verdienen door te oogsten. De olie wordt gemaakt van met de hand geplukt wild fruit dat van mei tot juni is gerijpt. Zaden worden vervolgens neergelegd om in de zon te drogen en vervolgens koud geperst om de olie te extraheren, een proces waarbij de voedingsstoffen behouden blijven.

ALPINE WATER

Alpine water Abhati ligt aan de voet van de Zwitserse Alpen in een prachtige regio genaamd Appenzell. We halen bronwater uit de regio Alpstein. Dit zuivere water, dat kristalhelder en direct gefilterd uit de bron ontspringt, is van uitstekende kwaliteit en buitengewoon zuiver. Dit betekent dat we het kunnen gebruiken zonder verdere verwerking – rechtstreeks van de bron. Ons bronwater geeft onze producten een unieke zuiverheid en kwaliteit dankzij het zoutgehalte en het rijke mineraalgehalte.

EDELWEISS

Edelweiss, of Leontopodium alpinum, is een kruidachtige plant uit de Asteraceae-familie, die groeit op bergketens in de Zwitserse Alpen. Het is een zeldzame en strikt beschermde plant met antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen. Onderworpen aan grote hoogte, extreme temperaturen en blootstelling aan wind en zonnestraling, heeft de Edelweiss-plant zeer wenselijke afweereigenschappen ontwikkeld die we in sommige van onze formuleringen gebruiken. Het bevat leontopodinezuren A en B, chlorogeenzuur en 3,5-dicaffeoylquininezuur, die een anti-hyaluronidase en anti-collagenasische activiteit hebben. Ook aanwezig zijn fytosterolen, aminozuren, polysacchariden met hydraterende eigenschappen en fungeren als voedingsstoffen voor planten. Deze botanische superheld is simpelweg ongeëvenaard als het gaat om het beschermen van de huid tegen veroudering versnellende vrije radicalen en irritatie.

ROSEHIP ZAADOLIE

Rozenbottel groeit in het wild in het Himalaya-gebergte, waar het al eeuwenlang door de inheemse bevolking wordt gebruikt. De onze wordt nog steeds geoogst door inheemse boeren. Deze verouderende olie is een natuurlijke bron van vitamine A en C, stimuleert de celvernieuwing, de productie van collageen en vervaagt schade door de zon. Recente onderzoeken hebben bewezen dat het kan bijdragen aan het verminderen en voorkomen van rimpels en ouderdomsvlekken. De hoge concentratie retinoïnezuur (vitamine A) helpt de celregeneratie te verbeteren en stimuleert het collageen- en elastinespiegel, terwijl het fijne lijntjes gladstrijkt en een gezonde glans geeft. Rozenbottelzaadolie bevat ook essentiële vetzuren en vitamine E die bijdragen aan het verkleinen van de poriën. We zijn vooral dol op de voordelen ervan voor mensen met eczeem, psoriasis, rimpels, ouderdomsvlekken (bruine vlekken), littekens, hyperpigmentatie en dermatitis.

En zo gebruikt Abahti Suisse er nog veel meer uit de natuur dit zijn de hoofd ingrediënten met krachtige werkzame stoffen.

Liefs Parfem

Winkelwagen