Abhati suisse Yamuna shampoo 300 ml

Abhati Yamuna shampoo die als werkzame stoffen er Amla Indiase kruisbes, Wilde kersen olie en de Edelweiss erin heeft zitten. Deze shampoo reinigt, hydrateert en versterkt haar en hoofdhuid. Door de Amla Indiase kruisbes heeft het de kracht dat het de follikels diep reinigt waardoor het de groei van de haren kan verbeteren en voor meer haargroei kan zorgen. De amla verbetert ook de pigment van de natuurlijke haarkleur waardoor je minder snel grijs wordt.

De wilde kersen olie die erin zit bevat omega 6 & 9 rijk aan olie en linolzuur optimale voeding voor het haar. Geeft het haar prachtige glans en zorgt voor sterk haar.

De Edelweiss beschermt het haar optimaal tegen invloeden van buitenaf een krachtpatser in beschermen is deze. Dat zijn toch de eerste dingen waarmee het haar veel te voorduren heeft zoals zonlicht , uitlaatgassen en stralingen.

Yamuna shampoo is geschikt voor elk haar type. Vrij van siliconen, parfum, sulfaten en parabenen.

Yamuna shampoo is veganistisch en dierproef vrij.

Gebruik deze deze shampoo in combinatie met de Mahakali conditioner en de Chambal haarolie en geniet van de etherische oliën geuren die erin zitten.

Liefs Parfem

Winkelwagen