ABHATI suisse

Abhati suisse is een nieuw product dat parfem levert. Ik wil je er graag meer over vertellen. Abhati is een verzorgingslijn uit Zwitserland. Abhati betekent in het Sankriet shinen we gaan ervan stralen!!

Met elk verkocht product verbeter je een klein beetje van de wereld.

Anju Rupal is de oprichtster van Abhati .  Ze staat vooral in voor een betere zorg voor de meisje, vrouwen en boeren uit India. Door een product van Abhati te kopen gaat er een meisje uit India naar school. Er zijn nu al meer dan 400.000 meisje die naar school kunnen dankzij de samenwerking met www.educategirls.ngo

De boeren in India krijgen eerlijke verdiensten waaronder ook hun vrouwen. Ze werken nog met oude landbouw materiaal, zodat de producten de planten bloemen die in de producten komen ook boordevol goede ingrediënten zitten.  De grond waar ze op werken is eerst in 5 jaar tijd helemaal op orde gemaakt.

Daarlangs zijn er ook nog eens 15 miljoen bomen geplant met weforest.org. Nog een initiatief waarmee we werken. Abhati heeft hierdoor een B-corp certificering. Daar kom je niet zomaar aan dat moet je echt verdienen door te laten zien dat,

Dat je je inzet voor goede organisaties zoals educategirls  dat meisje weer naar school kunnen. Dat je grootste verdiensten naar de boeren gaan die er hard voor werken en zorgen voor een beter milieu minder afval op deze wereld. En staat voor meer gelijkheid.

Hoe mooi is dit product prachtig toch.

Liefs Fem

Winkelwagen