Over ons

“mijn passie is om anderen een mooi moment te laten beleven” 

femkeDe kracht achter Parfem

Hey!

Leuk dat je wilt weten wie ik ben, Femke is mijn naam inmiddels moeder van 2 schatten van kinderen en samenwonend met mijn partner in het mooie Brabantse landschap.

Op jonge leeftijd ben ik begonnen met werken in een drogisterij parfumerie en heb daar mijn opleiding afgerond en mijn volledige drogisten diploma behaald. Ook uiterlijke verzorging en parfumerie spreken mij aan waardoor ik ook daarin opleidingen met veel passie ben gaan volgen en deze ook later positief heb afgerond.

Nu, na enkele jaren werkzaam te zijn geweest in deze branche bleek dat ik vooral op de verkoop van cosmetica & parfums veel positieve reacties kreeg over mijn eerlijke en persoonlijke advies. Later ontdekte ik dat mensen persoonlijk adviseren mij erg goed ligt en ben ik begonnen met het aan huis verzorgen van workshops. Zo ontstond het idee een eigen webshop te ontwikkelen die aan al die wensen moest voldoen.

Begin 2015 begon mijn oriëntatie naar een zelfstandige verkoop van schoonheid- en gezondheidsproducten. Geen gemakkelijke weg, die ik alleen maar door volhouden en dankzij de steun van familie en vrienden tot een goed einde heb kunnen brengen. In oktober van datzelfde jaar hebben we met gepaste trots “Parfem” geregistreerd, de website & shop samengebracht en de juiste producten samengesteld. U vraagt zich natuurlijk af waarom “Parfem” nou, het betekent (door een vrouw) dat vind ik een mooie betekenis. En natuurlijk… mijn voornaam is Femke.

Omdat ik persoonlijk het verpakken van mijn producten als uitdaging zie is dit een aan te raden aanvullende service die ik u kan bieden.

In het voorjaar van 2016 zag mijn webshop het licht. Wil je een geurtje voor je geliefde of een cadeautje voor een collega of een speciale klant, ik maak het persoonlijk en speciaal.

Mijn visie is dat het product samen met mijn persoonlijke verpakkings- en optimale service een juiste manier van verkopen is.

Liefs,

Femke

 

 

Winkelwagen